raskaan kaluston korjaus

ASENNUSTYÖ M. AHLQVIST OY -
PERHEYRITYS VUODESTA 1994

Asennustyö M. Ahlqvist Oy on pienestä ponnistanut raskaan kaluston monipuolinen asiantuntija. Alkuvuosien kahden hengen yritys on kasvanut nyt jo 18 henkeä työllistäväksi erikoisosaajaksi, joka voi tarjota huollon ja korjauksen lisäksi kaikki muutkin raskaiden ajoneuvojen omistajien tarvitsemat palvelut. Asennustyö M. Ahlqvist Oy on todellinen raskaan sarjan mestari.

Pienestä ja pimeästä kahden hallikompleksin haltijoiksi

Kun toimintaamme käynnistettiin vuonna 1994, aviopari Ahlqvist työskenteli pienessä hallissa. Halli oli niin pieni, etteivät kaikki työt sinne edes mahtuneet. Valaistuksenkin kanssa oli vähän niin ja näin ja osa korjaushommista tehtiinkin ulkona. Laajenemaan pääsimmekin jo vuonna 1996, jonka jälkeen toiminta on tasaisesti kasvanut. Työtilausten määrän lisääntyessä myös lisätiloja on rakennettu. Nyt yrityksellämme on kaksi hallia korjaamo-, huolto- ja peitetoiminnalle, sekä yksi hallintorakennus toimistotyölle. Ruskon toimipisteellä sijaitsee mm. Tiuku Tuotanto, jossa suunnitellaan ja toteutetaan teppauksia, mainoksia ja muita painotuotteita .

Perhe Ahlqvist ja asiantunteva henkilökunta

Ahlqvistin koko perhe on ollut mukana toiminnassa jo varhain, mikä tuo yritykseen oman lämpimän sävynsä. Asiakkaamme saavat aidosti auttavaa palvelua. Yritykseemme on palkattu osaavaa henkilökuntaa, joka muodostaa tiiviin työyhteisön. Henkilökuntamme on motivoitunutta ja jokainen työntekijämme on meille arvokas. Tutustu henkilökuntaamme.

Tahto olla avuksi

Asiakas on toimintamme lähtökohta: kun asiakkaamme ja heidän kalustonsa voivat hyvin, niin mekin voimme. Tahto olla avuksi on johtanut yrityksemme kasvuun ja suosioon alan ammattilaisten parissa. Emme ole koskaan tavoitelleet suuria voittoja tai haalineet omaisuutta, vaan olemme aina halunneet auttaa apua tarvitsevia. Tätä oman perheen parista syntynyttä ideologiaa tunnustavat myös työntekijämme.