Raskaan kaluston huolto Varsinais-Suomessa

Ahlqvist Oy tarjoaa raskaan kaluston huoltoa Raisiossa ja Ruskolla, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Laajempiin vuosi- ja kausihuoltoihin voit varata ajan soittamalla ja pikahuoltoon voit saapua ilman ajanvarausta. Oma varaosamyymälämme on laaja, joten osien vaihto käy nopeasti. Teemme myös yhteistyötä Raision toimipisteellämme sijaitsevan SF Katsastuksen kanssa, joten katsastus onnistuu myös nopeasti.

  • •   Erikoisosaamista perävaunuista ja korivalmisteista.
  • •   Alustan huoltoa: jarrut, akselit, jousitus ja muut osat.

Merkkihuoltoa perävaunuihin

Merkkihuolto takaa sen, että ajoneuvosi korjaukseen käytetään vain alkuperäisosia tai valmistajan hyväksymiä, alkuperäisiä vastaavia osia. Näin ajoneuvon takuu säilyy ja ajoneuvosi pysyy parhaimmassa kunnossa vuosia. Varaosamyymälästämme saamme nopeasti tarvittavia varaosia. Merkkihuoltoa seuraavien valmistajien tuotteille: Limetec, Ekeri, EL-kori, NEK ja Närko

Määräaikaishuolto kannattaa

Määräaikaishuollossa tarkastamme ajoneuvosi ja teemme tarvittavat korjaukset. Määräaikaishuollolla myös ehkäiset vakavat ja kalliiksi tulevat rikkoutumiset. Kun huolehdit säännöllisestä huollosta, ajaminen on taloudellisempaa ja ajoneuvosi jälleenmyyntiarvo säilyy. Myös ajomukavuus pysyy hyvänä, kun tarkistutat ja korjautat kulkuneuvosi säännöllisesti.