RASKAAN KALUSTON KORJAUS VARSINAIS-SUOMESSA

Ahlqvist Oy tarjoaa raskaan kaluston korjausta Raisiossa ja Ruskolla. Olemme erityisesti perävaunuihin ja korirakenteisiin erikoistunut raskaan kaluston korjaamohuoltamo, jonka monipuoliseen palveluun kuuluvat myös varaosamyynti sekä kuormalavapeitteiden ja muiden pressujen valmistus, korjaus ja asennus. Korjaamohuoltamomme on monipuolinen ja hoidamme niin isot kuin pienetkin korjaukset. Pikahuollossa korjaamme raskaan kaluston kulkuneuvot saapumisjärjestyksessä, mikä mahdollistaa nopean matkan jatkamisen. Suurempaa korjausurakkaa varten voit soittaa etukäteen ja varata ajan.

Kaikki korjauspalvelut samasta osoitteesta

Olitko kolarissa? Kärsikö ajoneuvosi perävaunu tai kori suuresti? Hoidamme kaiken rungon ja korin oikaisusta aina teippauksiin saakka. Tuo ajoneuvosi meille - saat kaikki tarvitsemasi korjauspalvelut samasta paikasta. Kun raskas kalusto kärsii kolarissa, kätevintä on, että kaikki korjataan samassa paikassa. Näin säästyy sekä asiakkaan aikaa että rahaa. Kolarikorjauksessa hoidamme myös vaativat alustan korjaustyöt. Meiltä luonnistuvat myös sähkötyöt.

Tarkastus- ja katsastuspalvelu nopeuttaa liikkeelle lähtöä

Raskaan kaluston korjauksen yhteydessä tarjoamme tarkastus- ja katsastuspalvelua. Jos ajoneuvo vaatii tarkastuksen tai katsastuksen jälkeen korjaamista, hoidamme kalustosi korjauksen. Näin pääset pian taas tien päälle!

perävaunu_korjaus_kumppanit